Information från styrelsen

 
 
 

Vid föreningens årsmöte onsdagen den 25 april ajounerades mötet på grund av att ett par nya medlemmar inte respekterade tagen dagordning och mötets ordförande Gunnar Järleby.
Styrelsen återkommer med nytt datum då årsmötet kan återupptas.

Vid mötet dementerade Föreningens ordförande de uppgifter som spridits om att Gula kvarn skall säljas. Det har inte fattats något sådant beslut och är inte aktuellt. Föreningen har utifrån sin verksamhetsplan beviljats bidrag av Nyköpings Arenor för 2018/2019 för fortsatt drift.

Utdrag ur föreningens föreslagna verksamhetsplan:

Aktiviteter
Föreningen Gula kvarn kommer under år 2018 att genomföra aktiviteter utifrån de olika verksamhetsområdena, skapade så att de skall passa många av våra besökare/gäster. Caféet öppnar som Trädgårdscafé helgen 16-17 juni och kommer att ha öppet 23 juni – 12 augusti dagligen kl 11- 16. Galleriet kommer att ha utställningar under sex veckor.
Under året kommer tre marknader att ordnas, en varje årstid. Den första marknaden är planerad som Sommarfest/ marknad den 30 juni. Det blir Höst och Julmarknad precis som tidigare år. Vi kommer också att under året hålla våra medlemmar informerade om verksamheten.

Hoppas vi ses i sommar!
/Styrelsen

 
Translate »