foreningen_gulakvarn_01

Föreningen Gula kvarn

Föreningen Gula kvarn, Nävekvarn är en ideell förening som äger och förvaltar Magasinet Gula kvarn, ett hus av kulturhistoriskt värde, centralt i Nävekvarn. I våra stadgar står att vi skall bidra till utvecklingen av besöksnäringen och annan verksamhet för ett levande Nävekvarn med omnejd.

I Magasinet Gula kvarn bedriver vi verksamhet utifrån ledorden ”ett levande Magasin”. Det innebär att vi vill skapa en kreativ miljö för våra medlemmar, invånare och besökare genom att arrangera aktiviteter och evenemang och vårda Magasinet och dess utemiljö. I vår evenemangskalender kan du läsa om vad som är på gång just nu.

Föreningen ska skapa delaktighet och möjlighet att vara med och påverka utvecklingen genom möten och andra träffar med föreningens medlemmar.

foreningen_gulakvarn_02

Bli medlem du också!

Vi välkomnar alla som stöder föreningens ändamål och som vill vara med och stödja föreningens arbete med det kulturhistoriska huset. Som medlem får du möjlighet att vara med på föreningens medlemsarrangemang samt även rabatt på vissa sommaraktiviteter.

Stöd gärna vår förening – bli medlem genom att sätta in 100 kr till plusgiro 86 56 52-2.

Ta gärna kontakt med oss via vårt kontaktformulär eller på mail info@gulakvarn.nu om du har några frågor.

foreningen_gulakvarn_03

Föreningens styrelse

Föreningens styrelse sammanställs och publiceras här efter avslutat årsmöte.
Efter årsmötet hoppas och tror vi att det finns en styrelse.

Kontaktperson:
Per-Lennart Högne,ordförande i föreningen Gula kvarn